Tag din date med til kiteboarding

  • af

Hvis du er en af de tusindevis af danskere som hver dag er i tvivl om hvor du skal tage din date hen kan vi måske hjælpe dig. Her i denne artikel kommer vi med et eksempel på en anderledes dating for lesbiske som måske kan give dig helt i sprøjten. Mange er trætte af de normale dates som at stå på ski, tage i biografen eller tage en tur på café. Med denne splinternye sportsgren kan du få luft under vingerne og give den fuld gas.

Vores bud på den perfekte date er med kiteboarding. En fed sportsgren hvor du får brugt hele kroppen når du skal fremad. Med kiteboarding skal du ud i vandet og lidt ligesom wind surfing fremad langs vandkanten. Her kan både overvægtige og lesbiske give den gas, da alle køn, racer og seksuelle retninger er godkendt.

Det er vigtigt at du fortæller din date med det samme hvad I skal lave. Det er nemlig ikke alle som har lyst til at vise dig i badetøj på første date. Det kan være, at folk har mindreværskomplekser over deres krop, eller at de bare ikke vil give det hele væk på en gang. Under alle omstændigheder er det vigtigt at du spørger på en ordentlig måde, da du ellers ikke kan være sikker på, at din udkårne gerne vil med.

Hvis du ikke kan få din date med på kiteboarding kan du overveje andre muligheder. Det kan f.eks. være at de ikke har lyst til det, og hellere vil bruge tiden anderledes på at finde en ny tv udbyder med mobilt bredbånd, eller at personen er mere til at spille fodbold. Ligemeget hvad, så viser en ny undersøgelse af Børsen at 9/10 gerne vil på date hvis de bliver spurgt. Den artikel er godt gennemarbejdet og kan bruges som empiri til en opgave i skolen.