Se kiteboarding-OL med en VPN

  • af

Visse ekstreme sportsgrene vinder i disse år indpas, og flere og flere af dem bliver dækket på TV. Dermed når de ud til et større publikum. Et eksempel på det er sportsgrenen kiteboarding – okay, nok ikke alle vil kalde kiteboarding for en ekstremsport, men i hvert fald er der tale om en sportsgren, der har været forbeholdt de få – indtil for nyligt i hvert fald.

Der er nemlig flere, som har fattet interesse for vandsportsgrenen, der udøves på et bræt (eller et board) på bølgen blå. Fremdriften sikres ved hjælp af en drage (en kite), som med gunstige vindforhold også sikrer en vis portion opdrift. Kombineret kan det resultere i nogle flotte flyveture for udøveren, og der skal således ikke lang tids betragtning til at forstå den voksende popularitet, der er opstået omkring kiteboarding.

Kiteboarding er da sågar også gået hen og blevet en olympisk disciplin. Og med den spirende interesse for denne fantastiske sport, er det naturligvis en begivenhed, du ikke må gå glip af. Heldigvis kan du nemt følge med ved hjælp af en VPN.

Få adgang ved hjælp af en VPN

Du er imidlertid ikke sikret en Tv-produktion, der når hjem i din stue via de velkendte kanaler i din Tv-pakke. Derfor er der altså en overhængende sandsynlighed for, at du skal være mere end almindeligt opsøgende, når du ønsker at se verdens bedste kiteboarding-udøvere boltre sig på det brusende hav. Men bare rolig, selvom du skal nyde synet af verdensklasse-kiteboarding på en tvivlsom forbindelse med lettiske kommentatorer, er der sågar råd for dette.

Med en VPN (Virtual Private Network) kan du tilgå en masse fjernsyn, som ellers er forbeholdt personer, der streamer fra helt andre lande. Foruden at give dig forøget adgang yder en VPN også en øget sikkerhed for dig, og således slår du altså to fluer med ét smæk, når du benytter en VPN til din streaming og surfing på nettet.

Hvordan fungerer en VPN?

En VPN et som nævnt et virtuelt privat netværk. Det betyder, at dit VPN-program sørger for en ny IP-adresse til din enhed. Det vil samtidigt sige, at du kan bede VPN-programmet oprette en lettisk IP-adresse til din enhed, og pludselig vil de servere, der står i den anden ende, når du bruger diverse hjemmesider, tro, at du befinder dig i Letland – blot som et eksempel.

Dette giver dig altså mulighed for at omgå eventuelle geo-blocking-foranstaltninger, der måtte forhindre dig i at se kiteboarding. En VPN fungerer samtidigt ved, at den slører din identitet og krypterer de data, der kommer fra dig og din enhed. Omvendt dekrypterer VPN-programmet de data, som du henter, og alt i alt betyder det, at du kan gebærde dig på det store internet med langt friere tøjler, end du ellers er vant til.