5 tips til at blive en bedre elev i skolen

  • af

Elsker du livet på bølgerne? Men er det svært at koncentrere sig om skolearbejde? På Bestkiteboarding får du 5 tips til at blive bedre til kiteboarding, men de har også givet dig 5 tips til at blive en bedre elev i skolen! 

  1. Udstyret skal være i orden! Du skal føle dig tryg ved dit udstyr inden du lægger dig ud med bølgernes kræfter. På samme måde skal du være tryg ved udstyret du bruger i skolen, for eksempel de bøger i skal bruge. Hvordan bruger man dette udstyr bedst muligt? Det handler ikke bare om at sætte sig ned og læse. Man kan sagtens læse uden at forstå – og det kan være endnu værre at skulle tage de bedste noter.
  2. Benyt et større board! Det kan gøre det nemmere at bruge et større board når du skal op i høj fart. Hvis du vil have din læring op i højere fart, kan du få hjælp af nogen der bedre kan håndtere farten sammen med dig. Det er altid en god idé at finde hjælpemidler til at håndtere farten, og ikke mindst, holde den kørende.
  3. Kom op i fart! Det skulle gerne gå hurtigt, ellers kommer du aldrig til at skære igennem bølgerne. Men der er meget du skal være opmærksom på, når du er kommet op i fart. Du kan nemlig nemt miste farten igen. I skolen er det vigtigt at du har styr på mange ting samtidigt for at få hverdagen til at hænge sammen, og det kan føles som om, alting går for hurtigt. Men det er vigtigt ikke at miste momentum, for det er aldrig fedt at komme bagud.
  4. Kropspositionen er vigtig! Hvordan du placerer dig kan være altafgørende for din succes på kiteboardet siger Bestkiteboarding. På samme måde er det vigtigt hvor du placerer dig, når du skal lave lektier – er der forstyrrende elementer omkring dig? Du skal også kunne sidde ordentligt, for din rygs skyld, og der skal være tilpas med lys.
  5. Vær opmærksom på bølgerne og vinden! Det handler om øvelse, og om at mærke sig frem. Det samme gælder for skolearbejde, man bliver bedre når man prøver sig frem, og man behøver ikke have alle svarene med det samme. Det er i orden at falde i vandet et par gange og prøve igen. 

Virker alt dette overskueligt? Fedt! Men kunne du bruge en hjælpende hånd? Så kan GoTutor hjælpe! Hvis du elsker at være ude i vejret og afprøve de 5 tips fra Bestkiteboarding, så vil du nyde et forløb med en af vores undervisere. 

Dit forløb skal passe til dig, og hvis du lærer mest ved at komme lidt udenfor og bevæge dig, så finder vi en underviser, som har helt styr på det. Du kan nyde naturen og blive undervist i naturen på én og samme tid!